Людям з порушення зору Звичайна версія

Пул кредитів юросіб АТ «ВТБ БАНК» виставлено на торги у січні

17.12.2019

ПРЕС-РЕЛІЗ

На аукціон 02 січня виставлено пул, що складається з активів юридичних осіб, які перебувають на балансі неплатоспроможого: АТ «ВТБ БАНК». Торги заплановані за голландською моделлю аукціону.

До складу пулу ввійшли права вимоги за трьома кредитами юридичних осіб. Середня прострочена заборгованість за кредитами – 6 років. Загальна заборгованість за договорами склала 2 790 млн грн. Кредити обтяжені судовими провадженнями та один з кредитів перебуває на опрацюванні Державної виконавчої служби, а один з позичальників перебуває в процедурі банкрутства.

Стартова ціна пулу – 586 млн грн.

Коротка презентація (тізер) – за посиланням.

Серед забезпечнння: об'єкт незавершеного будівництва – житловий комплекс в м. Києві та комплекс будівель заводу мінеральних добрив в Дніпропетровській обл.

Пул був сформований за календарним підходом. Тобто до його складу увійшли активи, що попередньо виставлялись на індивідуальні торги, але не були викуплені.

Ознайомитися із матеріалами кредитних справ, що увійшли до складу пулу, потенційні інвестори можуть у віртуальній кімнаті даних. Порядок отримання доступу до віртуальної кімнати даних – за посиланням.

Детальніша інформація про лот (GL19N214491) із описом кредитних угод та переданого забезпечення міститься у публічному паспорті активу – за посиланням. Умови участі в аукціоні на сайті ProZorro.Продажі.